Om Kroppsstugan

Genom att erbjuda kunden en skön stund i en lugn och harmonisk miljö, kombinerat med kunnig personal som alltid har kunden i fokus arbetar vi på kroppsstugan utifrån mottot ”För kropp & själ i harmoni” Vi erbjuder våra kunder personlig rådgivning.


Maria

Efter att ha arbetat under många år med administrativa uppgifter kände jag att jag ville göra något nytt och givande. Så när möjligheten att börja på Kroppsstugan fanns tvekade jag inte, sa upp mig och utbildade mig.

* Massage (Nylunds idrott och hälsa)
* Vaxning (Sens´X Wo-mens professional)
* Manikyr & Pedikyr  (REQ)
* Laser utbildning (Irradia)
* Stenmassage (Yrsnö akademin)
* Pinda Sveda massage (Yrsnö akademin)
* Koppningsmassage (Yrsnö akademin)
* Dr  Schrammek green peel certificate
*
Dipl.Hudvårdsterapeut och avancerad hudvård (Yrsnö akademin)

Jag kommer fortsätta att utbilda mig och strävar efter mer kunskap för att erbjuda mina kunder bästa möjliga behandling. Vi är ett team som tillsammans kan erbjuda våra kunder många olika typer av behandlingar samt att uppnå välbefinnande i kropp och själ.

Ellen

Mitt yrkesval har inte varit helt spikrakt. Jag började utbildningen till nagelterapeut på De la Gardieskolan redan 2011. Men efter ett år slängde jag in handduken och satsade på det jag älskar mest, nämligen djur och natur. Efter studenten från Uddetorp var det ändå naglarna som lockade. Jag är kreativ och konstnärlig, och det får jag använda när jag gör naglar.

Blev diplomerad Nagelterapeut och Fransförlängare 2015 (både singel- och volymfransar). Har vidareutbildat mig och gör även vaxning samt gelförlängningar på naglar. 2015 startade jag mitt företag Hos Ellen H och fick hyra in mig hos Kroppsstugan. Nu driver jag Kroppsstugan tillsammans med Maria sedan sommaren 2016.