Leverantörer

Pevonia är ett världsledande märke inom professionell hudvård , Pevonia® var det första företaget att utveckla en hudvårdsserie exklusivt för SPA-anläggningar. Pevonias produkter lanserades 1991 till fullo inser att de mest effektiva hudvård ingredienser kan hittas i den säkraste källan på jorden, i naturen. Genom att kombinera effektiva, säkra och naturliga ingredienser med årtionden av erfarenhet inom professionell hudvård fortsätter Pevonia att vara den globala ledaren inom hudföryngring och hälsa.


bareMinerals, makeup serie som faktiskt är bra för huden. innehåller mineraler som jobbar med huden, inte mot den. Flera av mineralerna har vårdande effekt och motverkar torr hud och hudirritationer. Produkterna passar alla hudtyper, även känslig och oren hud. bareMinerals har även:

* READY™-serien; vårdande, kompakt mineralmakeup.

* bareMinerals Skincare en hudvårdsserie baserad på mineralernas hudförbättrande kraft.

 


Bioherbs - Icelandic herbs, Produkter helt och hållet framställda av naturliga och biologiska råvaror- med krafterna av de isländska örterna i centrum

 


REQ- Nagelprodukter framtagna av svenska nagelexperter för den professionella marknaden, produkter av kvalitet till bra priser.